ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
000095
NATURA SIBERICA

Organic Shop Hair Conditioner 280ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Olive & Orange Flowers Revival Condtioner: Αυτό το πλούσιο conditioner θα βοηθήσει τα μαλλιά σας από τις άκρες. Δώστε στα μαλλιά σας την προστασία και ανανέωση με αυτή την ειδική φόρμουλα από βιολογικό ελαιόλαδο και βιολογικά εκχυλίσματα άνθους πορτοκαλιού. Οι βιταμίνες και τα ανόργανα φυσικά συστατικά στοχεύουν στην θρέψη, ενυδάτωση και να ενίσχυση της δομής των μαλλιών σας. Αυτό το conditioner κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκολό στο να τα διαχειριστείτε.
Jojoba & Orchid Glowing Color Conditioner: Η βιολογική jojoba και η χρυσή ορχιδέα χορηγούν λαμπερό χρώμα, και απίστευτη ελαστικότητα στα μαλλιά σας. Το εκχύλισμα ορχιδέας ξεμπερδεύει τα μαλλιά σας, βγάζοντας έξω τη φυσική γυαλάδα και απαλότητα τους. Το βιολογικό έλαιο Jojoba ενισχύει τη φυσική αντοχή των μαλλιών σας και προστατεύει την απώλεια χρώματος.
Algae & Clay Strengthening Condiioner: Η υψηλή περιεκτικότητα σε οργανικό εκχύλισμα φυκιών και σε φυσικό άργιλο ανανεώνει τη δομή των μαλλιών σας, κάνοντας τα πιο δυνατά, πιο σταθερά και πιο υγιή. Το βιολογικό εκχύλισμα φυκιών θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά σας, προστατεύοντας τα από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο Φυσικός Άργιλος συμβάλλει στην ενίσχυση των ριζών των μαλλιών, ενισχύοντας τη δομής τους και μειώνοντας σημαντικά την τριχόπτωση.
Grape & Honey Soft Conditioner: Δώστε στα μαλλιά σας εκπληκτική απαλότητα και ανάλαφρη εμφάνιση με αυτό το απαλό conditioner - που περιέχει έλαιο από σπόρους σταφυλιών και μέλι. Το βιολογικό έλαιο σταφυλιού προστατεύει και ενισχύει το σύστημα θρέψης των μαλλιών σας για να δυναμώσει τη δομή τους και να τα προστατέψει από επιβλαβή στοιχεία. Το βιολογικό μέλι κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκολο στη διαχείριση και του δίνει μια υγιή λάμψη.

Χρήση: Εφαρμόστε το conditioner σε υγρά μαλλιά μετά το λούσιμο. Εφαρμόστε από τη ρίζα έως τις άκρες κάντε απαλό μασάζ και αφήστε το για 1-2 λεπτά. Ξεβγάλτε πλήρως. Αυτό το conditioner κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκολα στη διαχείριση και στο styling.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Brand NATURA SIBERICA
Hair Type Κανονικά Μαλλιά
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Organic Shop Hair Conditioner 280ml
Βαθμολογία
-30%
Organic Shop Hair Conditioner 280ml
Organic Shop Hair Conditioner 280ml