ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
000264
ARDELL

Faux Mink Demi Wispies

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
10,00 €
Φυσικές βλεφαρίδες για να εντυπωσιάσετε σε κάθε εμφάνιση σας και να μαγνητίσετε τους πάντες με κάθε σας ματιά.

Προσθέτουν όγκο, μήκος και την κατάλληλη καμπυλότητα, δεν βαραίνουν το μάτι και είναι εύκολες στην εφαρμογή για να εντυπωσιάζετε σε κάθε εμφάνιση και περίσταση.

Προετοιμασία και χρήση: Πριν από την εφαρμογή καθαρίστε καλά τις φυσικές βλεφαρίδες και τα βλέφαρα σας, έτσι ώστε να είναι μην υπάρχει καθόλου μακιγιάζ ή ρύποι. Αφαιρέστε το κάθε τουφάκι χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Απλώστε μια σταγόνα κόλλας πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια και στην συνέχεια βουτήξτε το κάθε τουφάκι στην κόλλα. Τοποθετήστε επί των βλεφαρίδων, κοντά στη φυσική σας γραμμή χωρίς να αγγίξετε το βλέφαρο. Εφαρμόστε τον ανάλογο αριθμό από τα τουφάκια για την επιθυμητή εμφάνιση.

Φροντίδα και Καθαρισμός: Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας με πετσέτα. Αφήστε τις βλεφαρίδες σας να στεγνώσουν στον αέρα. Αποφύγετε τη χρήση καθαριστικών ματιών με βάση το λάδι.

Αφαίρεση: Βρέξτε δύο μπατονέτες με μία ειδικό υγρό αφαίρεσης ή λάδι για μωρά. Τοποθετήστε την μία μπατονέτα στην πάνω μεριά της βλεφαρίδας και την άλλη στην κάτω. Κάντε απαλό μασάζ στα τουφάκια μέχρι να πέσουν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 10,00
Brand ARDELL
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Faux Mink Demi Wispies
Βαθμολογία
Faux Mink Demi Wispies
Faux Mink Demi Wispies