ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
000325
The Olive Sense

Σαπούνι Ροζ Άργιλος και Μετάξι 100gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
4,90 €
Σαπούνι 100% φυτικό με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την ορεινή Κορινθία και πολύτιμα φυτά και βότανα της ελληνικής φύσης, όπως έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο, λάδι avocado, λάδι καλέντουλας, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο.

Η Ροζ Άργιλος θεωρείται ιδανική για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση της έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

Τα αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids) προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού και έχουν ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να εισχωρούν βαθιά στις στοιβάδες της επιδερμίδας και στα μαλλιά. Αυτό τους προσδίδει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το υγρό μετάξι είναι πολύ πλούσιο στην ουσία serine, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει την φυσική υγρασία μέσα στην επιδερμίδα αλλά και στις τρίχες. Οι τρίχες σταματούν να είναι ξηρές και εύθραυστες με τάση για ψαλίδα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, απαλότητα και σφρίγος. Περιέχει επίσης την πρωτεϊνη fibroin η οποία είναι υπεύθυνη για την απαλή και μεταξένια υφή που προσδίδει το υγρό μετάξι στα καλλυντικά σκευάσματα.

Ιδανικό για ξηρή – ευαίσθητη επιδερμίδα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 4,90
Brand The Olive Sense
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Σαπούνι Ροζ Άργιλος και Μετάξι 100gr
Βαθμολογία
Σαπούνι Ροζ Άργιλος και Μετάξι 100gr
Σαπούνι Ροζ Άργιλος και Μετάξι 100gr