ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
001506
GEROVITAL

H3 Retinol Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
16,90 €
Mια νέα κρέμα για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια που είναι επιρρεπής σε σχηματισμό ρυτίδων. Χάρη στην Ρετινόλη που επιταχύνει τις ενζυματικές διαδικασίες και την κυτταρική διαίρεση, το δέρμα γίνεται πιο ικανό να αυτο-αναγένναται από μέσα. Το συστατικό Sepilift, οι βιταμίνες Α και Ε ενισχύουν την δράση για τη μείωση των ρυτίδων, την ελαστικότητα του δέρματος και την σφριγηλότητα, και αποτρέπουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Το εκχύλισμα Boswellia Serrata έχει καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές επιδράσεις και εξασφαλίζει επιπλέον προστασία για τη συγκεκριμένη ευαίσθητη περιοχή.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Συνιστάται να αποφεύγεται η χρήση της κρέμας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά την διάρκεια της ημέρας λόγω των ακτίνων UV. Πρέπει η κρέμα να εφαρμόζεται αποκλειστικά το βράδυ. Kατάλληλο για ηλικίες άνω των 30 ετών.

Κωδικός Προϊόντος: 287

Τι είναι η ρετινόλη;

Είναι η ενεργή μορφή της βιταμίνης Α. Έχει την ικανότητα να επιταχύνει τις ενζυματικές διαδικασίες και την κυτταρική διαίρεση. Έτσι ενθαρρύνει το δέρμα να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και να εμφανίζει στην επιφάνεια τα νεαρά. Το δέρμα διατηρείται λείο, απαλό και καθαρό. Παράλληλα, έχει την ιδιότητα να αυξάνει την παραγωγή του υαλουρονικού οξέως και του κολλαγόνου με αποτέλεσμα την διατήρηση της φυσικής δομής, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος καθώς και την πρόληψη εμφάνισης ρυτίδων. Μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων αυξάνοντας το πάχος του δέρματος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να μην είναι τόσο εμφανή.

Προσοχή: Επειδή είναι φωτοευαίσθητο συστατικό πρέπει να συνδυάζεται με αντηλιακό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 16,90
Brand GEROVITAL
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:H3 Retinol Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml
Βαθμολογία
H3 Retinol Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml
H3 Retinol Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml