ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
000827
Pure Elements

Κρέμα Ημέρας 50ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
19,90 €
Δράση: Αναπληρώνει την υγρασία που λείπει από το δέρμα και ταυτόχρονα, αναζωογονεί και χαρίζει μία απαλή, λαμπερή επιδερμίδα. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τη ζωντάνια και την σφριγηλότητα της.

Άλλα οφέλη:

* βοηθάει στη μείωση της ακμής, των πανάδων & δυσχρωμιών,
* αφαιρεί τα μαύρα στίγματα,
* αναζωογονεί, θρέφει, συσφίγγει και τονώνει τους ιστούς του δέρματος

Περιέχει: Αιθέριο έλαιο ντομάτας, υψηλής ποιότητας αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε. Τα συστατικά αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα σας πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για ένα δέρμα λαμπερό γεμάτο ζωντάνια και φρεσκάδα!

Οι ευεργετικές ιδιότητες της ντομάτας για την υγεία και την ομορφιά είναι γνωστές. Το μυστικό της βρίσκεται στην λυκοπένη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Το αμυγδαλέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες και ενυδατώνει σε βάθος. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος έτσι το δέρμα αποκτά την χαμένη του ελαστικότητα. Η Βιταμίνη Ε προστατεύει το κολλαγόνο του δέρματος και είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Βούτυρο καριτέ παρέχει ενισχυμένη ενυδάτωση και είναι γνωστό για τις μοναδικές ενυδατικές, μαλακτικές, θρεπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες.

Χρήση: Βάλτε μία μικρή ποσότητα στην άκρη των δακτύλων και απλώστε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο. Χρησιμοποιείστε την καθημερινά για βέλτιστο αποτέλεσμα και απαλότερη επιδερμίδα. Εφαρμόστε την αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 19,90
Brand Pure Elements
Ανάγκη Ενυδάτωση
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Κρέμα Ημέρας 50ml
Βαθμολογία
Κρέμα Ημέρας 50ml
Κρέμα Ημέρας 50ml