ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
000026
NATURA SIBERICA

Organic Shop Hair Mask 250ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Banana & JojobaΑυτή η μάσκα μαλλιών θα κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκαμπτα και ελαστικά, χωρίς να τα βαραίνει. Το οργανικό εκχύλισμα μπανάνας και το οργανικό εκχύλισμα γιασεμί χαρίζει ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά σας, τα ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντάς τα μαλακά και εύκαμπτα.

Fig & Rosehip for Oily Hair: Αυτή η πλούσια μάσκα μαλλιών έχει δημιουργηθεί με βιολογικό εκχύλισμα από σύκο και βιολογικό έλαιο αμυγδάλου, φροντίζει τα μαλλιά σας δίνοντάς τους μεταξένια λάμψη, απαλότητα και επιπλέον ελαστικότητα στη δομή τους, κάνοντας το βούρτσισμα ευκολότερο.

Avocado & Honey Express Shine: Αυτή η πολυτελής μάσκα μαλλιών έχει δημιουργηθεί με βιολογικό έλαιο αβοκάντο και βιολογικό μέλι για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μαλλιών σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και παράλληλα να ενισχύσει τη δομή τους κάνοντας τα απαλά με όμορφη ελκυστική λάμψη.

Χρήση: Εφαρμόστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να εφαρμοστεί και στις ρίζες των μαλλιών.

99% του συνόλου των συστατικών είναι από φυσική προέλευση.

Πιστοποιημένα από το BDIH (cosmos natural).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Brand NATURA SIBERICA
Hair Type Κανονικά Μαλλιά
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Organic Shop Hair Mask 250ml
Βαθμολογία
-30%
Organic Shop Hair Mask 250ml
Organic Shop Hair Mask 250ml