ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
003170
HOLIKA HOLIKA

Holika Holika Pig Clear Blackhead 3-Step Kit (No Water)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
4,50 €
Οφέλη:

Ανοίγει τους πόρους
Εξαφανίζει τα σπυράκια
Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος
Σφίγγει τους πόρους
Χαλαρώνει το δέρμα
Δεν χρειάζεται επιπλέον νερό

Το σύστημα 3 βημάτων ανοίγει τους πόρους της μύτης και τους καθαρίζει από σπυράκια και άλλες ακαθαρσίες. Περιορίζει τους πόρους και καταπραΰνει το δέρμα, βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελέγχει το έργο των σμηγματογόνων αδένων. Το προϊόν περιέχει εκχύλισμα κυπαρισσιού, εκχύλισμα ρίγανης, ανθρακούχο νερό, εκχύλισμα portulaca, θερμικό νερό, έλαιο νυχτολούλουδου, εκχύλισμα σύκων, εκχύλισμα μούρου, εκχύλισμα ρυζιού, εκχύλισμα ροδιού, εκχύλισμα ginkgo biloba.
Χρήση: Συνίσταται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε πριν από το ζεστό ντους.

Βήμα 1: Ανοίγει τους φραγμένους πόρους προβληματικής περιοχής μύτης. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, τρίψτε απαλά την ταινία πριν τη χρήση και τοποθετήστε το βήμα 1 στη ξηρή μύτη για 5 λεπτά.
Βήμα 2: Βαθύς καθαρισμός των πόρων και απομάκρυνση των τοξινών από αυτά. Αμέσως μετά από το 1 βήμα (χωρίς να ξεπλύνετε την προηγούμενη ουσία), τοποθετήστε το αυτοκόλλητο βήμα-2 στη μύτη (με στεγνά χέρια). Μετά από 15-20 λεπτά αφού είναι τελείως στεγνό - αφαιρέστε αργά και απαλά από την άκρη.
Βήμα 3: Σύσφιξη πόρων και απολέπιση. Μετά το βήμα 1 και 2, βάλτε το βήμα 3 στο δάκτυλο και τρίψτε απαλά το δέρμα της μύτης για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 4,50
Brand HOLIKA HOLIKA
Ανάγκη Μαύρα Στίγματα
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Holika Holika Pig Clear Blackhead 3-Step Kit (No Water)
Βαθμολογία
Holika Holika Pig Clear Blackhead 3-Step Kit (No Water)
Holika Holika Pig Clear Blackhead 3-Step Kit (No Water)