ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
003376
BENELICA

Renewal Enzymatic Lotion 30ml + Snail Serum Treatment 12ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
38,50 €
Μοναδικός και πρωτοποριακός συνδυασμός για άμεση ανάπλαση και αντιγήρανση του δέρματος.

Τύπος Δέρματος:

Με μέτριες και βαθιές ρυτίδες.
Με χαλάρωση.
Με έλλειψη φωτεινότητας.
Με μειωμένη σφριγηλότητα.
Με ακμή.

Renewal Enzymatic Lotion 30ml: Με παπαϊνη, φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και έκκριμα σαλιγκαριών. Η ενζυματική λοσιόν αναζωογόνησης δημιουργεί ένα μοριακό φιλμ που προκαλεί άμεσα αλλά και παρατεταμένη ενυδάτωση. Επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και διατηρεί τη φυσική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού. Ενισχύει τη φωτεινότητα και την ανανέωση του δέρματος.

Χρήση: Αφού καθαριστεί το πρόσωπο, τοποθετήστε καθημερινά 15 με 16 σταγόνες από την ενζυματική λοσιόν στο πρόσωπο και στο λαιμό για τουλάχιστον 3 λεπτά. Αμέσως μετά, τοποθετήστε το Renewal Snail Serum στο πρόσωπο και στο λαιμό με απλές μαλάξεις.


Snail Serum Treatment 12ml: Μοναδικό έκκριμα σαλιγκαριού το οποίο έχει δυνατή αντιγηραντική δράση και αναδομεί την επιδερμίδα. Εντός ενός μηνός, το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο και λαμπερό. Ο συνδυασμός της ενζυματικής λοσιόν με τον ορό σαλιγκαριού λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει τη χαλάρωση, αυξάνει το κολλαγόνο και χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Ορατά αποτελέσματα σε 1 μήνα, με την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Χρήση: Τοποθετήστε 7 με 8 σταγόνες καθημερινά στο πρόσωπο και στο λαιμό, κάνοντας απλές μαλάξεις έως ότου απορροφηθεί, αφού έχετε εφαρμόσει πρώτα στην περιοχή την ειδική Renewal Enzymatic Lotion της σειράς. Μπορεί να συνδιαστεί με την αντιγηραντική κρέμα της σειράς. Προτείνεται για εντατική θεραπεία 1 μηνός.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 38,50
Brand BENELICA
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Renewal Enzymatic Lotion 30ml + Snail Serum Treatment 12ml
Βαθμολογία
Renewal Enzymatic Lotion 30ml + Snail Serum Treatment 12ml
Renewal Enzymatic Lotion 30ml + Snail Serum Treatment 12ml