ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
003415
GEROVITAL

Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
40,00 €
Το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας κατά της γήρανσης έχει αναπτυχθεί σε μορφή κιτ με 7 αμπούλες (7 x 2ml) σχεδιασμένες πάνω στην ρουτίνα της εβδομάδας, κάθε μία με τα δικά της διαφορετικά οφέλη.

Οξυγόνωση : Παρέχει την απαραίτητη ενέργεια στο δέρμα, αυξάνει την αντοχή απέναντι στις UV ακτινοβολίες ενώ επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.
Απολέπιση ΑΗΑ: Ήπια απολέπιση, αναγέννηση του δέρματος εκ των έσω, αποτελεσματική ενυδάτωση.
Αντιρυτιδική: Το Matrixyl Synthe 6 ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου ενώ ενεργεί παράλληλα με φερουλικό οξύ που προστατεύει τις ίνες, προσφέροντας έντονα αντιρυτιδικά αποτελέσματα.
Lifting: Το lifting φιαλίδιο περιέχει ένα συνδυασμό κολλαγόνου, ελαστίνης, λιποσωμάτων με υαλουρονικό οξύ και ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του προσώπου.
Βιταμίνες: Το ''κοκτέιλ'' βιταμινών περιέχει βιταμίνη Ε, Α και C, το οποίο εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες της ατμόσφαιρας, ενώ παράλληλα αναδομεί τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, επιταχύνει την ενυδάτωση, δίνει ομοιομορφία, σφριγηλότητα και λάμψη στο δέρμα .

Χρήση: Συνίσταται η χρήση του προγράμματος 1 φορά κάθε μήνα. Κάθε φιαλίδιο να εφαρμόζεται το βράδυ μετά από καθαρισμό στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αδειάστε το περιεχόμενο της αμπούλας στην παλάμη σας και κάνετε μασάζ. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 40,00
Brand GEROVITAL
Ανάγκη Αντιγήρανση
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml
Βαθμολογία
Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml
Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml Derma+ Premium Care Εντατικό Πρόγραμμα Θεραπείας 7 ημερών 7x2ml