ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
003489
MARIO BADESCU

Glycolic Foaming Cleanser 177ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
22,50 €
Δυνατό αφρώδες καθαριστικό με γλυκολικό οξύ για ήπια λεύκανση, απολέπιση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Ιδανικό για το θαμπό, με φραγμένους πόρους δέρμα. Απομακρύνει σμήγμα, μακιγιάζ και ρύπους, μειώνει τις δυσχρωμίες και αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, όπως το Βάλσαμο και η Αχίλλεια, καθιστώντας αυτό το προϊόν κατάλληλο ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, η επιδερμίδα είναι αισθητά πιο λαμπερή, ενώ θα την αισθάνεστε πιο καθαρή από ποτέ!

Χρήση: Βάλτε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε βρεγμένη επιδερμίδα και με κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάλτε με αρκετό χλιαρό νερό και στεγνώστε το πρόσωπο με μία καθαρή πετσέτα. Ολοκληρώστε τη διαδικασία του καθαρισμού με το κατάλληλο toner.

Τα λιπαρά και προβληματικά δέρματα μπορούν να το χρησιμοποιούν 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα κανονικά και ξηρά δέρματα μπορούν να το χρησιμοποιούν 1-2 φορές την εβδομάδα. Σε περιπτώσεις πολύ ευαίσθητου δέρματος συστήνεται η δοκιμή του προϊόντος πριν τη χρήση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 22,50
Brand MARIO BADESCU
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Glycolic Foaming Cleanser 177ml
Βαθμολογία
Glycolic Foaming Cleanser 177ml
Glycolic Foaming Cleanser 177ml Glycolic Foaming Cleanser 177ml