ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
003762
HOLIKA HOLIKA

Aloe Soothing Essence 98% Toner 250ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
19,95 €
Το Toner με εκχύλισμα aloe vera ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αποκαθιστά τη φρεσκάδα και την απαλότητα της. Καθαρίζει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα, βοηθά τα θρεπτικά συστατικά να διεισδύσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα. Προστατεύει το δέρμα από τις αρνητικές επιπτώσεις των υπεριωδών ακτίνων.

Οι πολυσακχαρίτες της αλόης, οι οποίοι κατανέμονται στην επιφάνεια του δέρματος, δημιουργούν μια ενυδατική μεμβράνη. Επιπλέον, η μεμβράνη του πολυσακχαρίτη προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες. Περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα. Έχει βακτηριοκτόνες και βακτηριοστατικές ιδιότητες, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας και ανακουφίζει από τις φλεγμονές. Έχει ισχυρό θεραπευτικό και αναγεννητικό αποτέλεσμα, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Βοηθάει και σε περιπτώσεις ακμής.

Το προϊόν περιέχει υαλουρονικό νάτριο, το οποίο συμμετέχει στη σύνθεση του κολλαγόνου, το οποίο με τη σειρά του διατηρεί την ελαστικότητα και τη νεότητα του δέρματος. Είναι το πιο ισχυρό και απαραίτητο συστατικό που απαιτείται για τη ρύθμιση και την ενίσχυση του φυσικού επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, κάνοντας το μαλακό και λαμπερό.

Το Toner είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 19,95
Brand HOLIKA HOLIKA
Ανάγκη Ενυδάτωση, Ξηρή Επιδερμίδα
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Aloe Soothing Essence 98% Toner 250ml
Βαθμολογία
Aloe Soothing Essence 98% Toner 250ml
Aloe Soothing Essence 98% Toner 250ml