ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004004
I LOVE...

Body Bath Salts 500gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
As low as 9,90 €
Γεμίστε την μπανιέρα και αφεθείτε στην αρωματική μαγεία των αλάτων της I love. Περιέχουν ACB βιολογικό νερό από Μπαμπού και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι και ελαφρά αρωματισμένο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Χωρίς parabens, σιλικόνες και ζωϊκά συστατικά.

Violet Dreams: Ταξιδέψτε μακριά μέσα σε ένα σύννεφο από βιολέτα σε συνδυασμό με περγαμόντο Σικελίας και πράσινο μήλο που θα σας οδηγήσει σε ένα σύμπλεγμα αρωμάτων από λευκό κρίνο και γιασεμί και θα σας προσγειώσουν πάνω σε πατσουλί, βανίλια και ζαχαρωτά.
Elderflower Fizz: Ένα μείγμα λαχταριστών φρούτων σε συνδυασμό με δροσερό αγγούρι και νότες λεπτεπίλεπτων λουλουδιών μαζί με τη φρεσκάδα του μήλου και του γιασεμιού, συνθέτουν μια όμορφη, δροσερή και λουλουδάτη νότα που θα σας μαγέψει.
Vanilla Milk: Ένα γλυκό μείγμα βανίλιας με μια δόση από κρέμα γάλακτος και νότες περγαμόντο μαζί με το γλυκό σαν μέλι κεχριμπάρι θα ηρεμήσει τις αισθήσεις σας.
English Rose: Αγκαλιάστε το μοντέρνο ρομαντισμό μαζί με την ομορφιά των αγγλικών κήπων καθώς ξεδιπλώνεται σαν μπουκέτο φρεσκοκομμένων λουλουδιών, ένα λεπτεπίλεπτο άρωμα φρέσκων λουλουδιών και των κόκκινων μούρων, του γιασεμιού μαζί με το κεχριμπάρι, αφήνοντας ένα αποπλανητικό άρωμα να διακατέχει τις αισθήσεις.
Glazed Raspberry: Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας με τα λαχταριστά καραμελωμένα βατόμουρα σε συνδυασμό με την μαρμελάδα από φράουλα. Όλα αυτά ενώνονται σαν ζαχαρωτό μαζί με τη ζεστασιά της γλυκιάς βανίλιας. Το ιδανικό γλυκό άρωμα χωρίς τις θερμίδες.
Exotic Fruits: Με αυτό το εξωτικό μείγμα φρούτων θα βρεθείτε στον παράδεισο. Ο συνδυασμός του μάνγκο και του γκρέιπφρουτ μαζί με το λαχταριστό πεπόνι, το γλυκό λωτό και τον ανανά συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Brand I LOVE...
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Body Bath Salts 500gr
Βαθμολογία
Body Bath Salts 500gr
Body Bath Salts 500gr