ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004003
I LOVE...

Scented Body Wash 360ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Το κρεμώδες αφρόλουτρο της I love περιέχει εκχύλισμα φρούτων, συστατικά φιλικά στο δέρμα και Pro Viamin Β5 που αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή και απαλή. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Χωρίς parabens, σιλικόνες και ζωϊκά συστατικά.

Violet Dreams: Ταξιδέψτε μακριά μέσα σε ένα σύννεφο από βιολέτα σε συνδυασμό με περγαμόντο Σικελίας και πράσινο μήλο που θα σας οδηγήσει σε ένα σύμπλεγμα αρωμάτων από λευκό κρίνο και γιασεμί και θα σας προσγειώσουν πάνω σε πατσουλί, βανίλια και ζαχαρωτά.
Elderflower Fizz: Ένα μείγμα λαχταριστών φρούτων σε συνδυασμό με δροσερό αγγούρι και νότες λεπτεπίλεπτων λουλουδιών μαζί με τη φρεσκάδα του μήλου και του γιασεμιού, συνθέτουν μια όμορφη, δροσερή και λουλουδάτη νότα που θα σας μαγέψει.
Vanilla Milk: Ένα γλυκό μείγμα βανίλιας με μια δόση από κρέμα γάλακτος και νότες περγαμόντο μαζί με το γλυκό σαν μέλι κεχριμπάρι θα ηρεμήσει τις αισθήσεις σας.
English Rose: Αγκαλιάστε το μοντέρνο ρομαντισμό μαζί με την ομορφιά των αγγλικών κήπων καθώς ξεδιπλώνεται σαν μπουκέτο φρεσκοκομμένων λουλουδιών, ένα λεπτεπίλεπτο άρωμα φρέσκων λουλουδιών και των κόκκινων μούρων, του γιασεμιού μαζί με το κεχριμπάρι, αφήνοντας ένα αποπλανητικό άρωμα να διακατέχει τις αισθήσεις.
Glazed Raspberry: Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας με τα λαχταριστά καραμελωμένα βατόμουρα σε συνδυασμό με την μαρμελάδα από φράουλα. Όλα αυτά ενώνονται σαν ζαχαρωτό μαζί με τη ζεστασιά της γλυκιάς βανίλιας. Το ιδανικό γλυκό άρωμα χωρίς τις θερμίδες.
Exotic Fruits: Με αυτό το εξωτικό μείγμα φρούτων θα βρεθείτε στον παράδεισο. Ο συνδυασμός του μάνγκο και του γκρέιπφρουτ μαζί με το λαχταριστό πεπόνι, το γλυκό λωτό και τον ανανά συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Brand I LOVE...
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Scented Body Wash 360ml
Βαθμολογία
Scented Body Wash 360ml
Scented Body Wash 360ml