ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004247
Hawkins and Brimble

Beard Oil 50ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
12,45 €
Για όσους έχετε γένια, δώστε την περιποίηση που τους αξίζει με το ενυδατικό λάδι μας. Παρασκευάζεται με λάδι αργκάν και ελιάς που βοηθά να κρατήσετε τα γένια σας απαλά, πλούσια και δυνατά ενώ το shea butter (βούτυρο καριτέ) κρατάει το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Λάδι αργκάν
Το λάδι αργκάν χρησιμοποιείται ευρέως για την ενυδάτωση του δέρματος και για να κάνει το δέρμα πιο απαλό. Απορροφάται εύκολα και η μη λιπαρή σύνθεση του που δεν προκαλεί ερεθισμούς, το καθιστά τέλειο, φυσικό ενυδατικό. Το λάδι αργκάν αποδεδειγμένα κάνει τις τρίχες πιο μαλακές, πιο λαμπερές, πιο μεταξένιες. Είναι το ιδανικό ενυδατικό μαλλιών και μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στη θεραπεία της ψαλίδας και να τιθασεύσει τα σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποιείται και ως προϊόν styling χάρη στην ικανότητα να τιθασεύει και να δίνει λάμψη στα μαλλιά. Το λάδι αργκάν δίνει στα μαλλιά τα θρεπτικά συστατικά που προλαμβάνουν την ξηρότητα και τους ερεθισμούς στην επιδερμίδα κάτω από τα γένια.

Βούτυρο καριτέ (shea butter)
Το βούτυρο καριτέ είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για προϊόντα περιποίησης προσώπου. Έχει την ικανότητα να εισχωρεί στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος. Αυτό εμποδίζει την ξηρότητα και βοηθά τη μεταφορά άλλων ενεργών αντιοξειδωτικών.

Χρήση: Βάλτε με το σταγονόμετρο την επιθυμητή ποσότητα λαδιού στις παλάμες και απλώστε ομοιόμορφα στα γένια και το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 12,45
Brand Hawkins and Brimble
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Beard Oil 50ml
Βαθμολογία
Beard Oil 50ml
Beard Oil 50ml