ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004254
Hawkins and Brimble

After Shave Balm 125ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
11,45 €
Το after shave balm της Hawkins & Brimble μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά ως ενυδατική κρέμα αλλά και ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα. Το θρεπτικό μείγμα ελαιόλαδου, αμυγδαλέλαιου και κακάου βοήθα στην ανακούφιση και ενυδάτωση του δέρματος και χαρίζει ένα λείο και εξισορροπημένο δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το ελαιόλαδο εισχωρεί βαθιά στο δέρμα και προσφέρει μια μακράς διάρκειας ενυδατική προστασία για να κρατήσει το δέρμα μαλακό και ελαστικό. Είναι καλύτερα να το εφαρμόσετε σε νωπό δέρμα ώστε να μειωθεί οποιαδήποτε αίσθηση λιπαρότητας.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα ελαφρύ λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο δέρμα μωρού. Όταν απλωθεί στο δέρμα, απορροφάται και γίνεται κατάλληλο για μετά το ξύρισμα και το μπάνιο. Το έλαιο του αμύγδαλου είναι ελαφρύ σε υφή και μπορεί να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα μαλακώνοντας και απομακρύνοντας τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους και στους θύλακες. Χάρη στη Βιταμίνη Α που περιέχει, μπορεί ακόμα και να μειώσει εξάρσεις ακμής. Για δερματικούς ερεθισμούς, το αμυγδαλέλαιο είναι καλύτερη εναλλακτική από άλλες χημικές κρέμες. Επίσης, το αμυγδαλέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο που το καθιστά ισάξιο με οποιοδήποτε άλλη κρέμα ή λοσιόν του εμπορίου.

Το βούτυρο κακάο με την εφαρμογή του προσθέτει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα και προσφέρει άριστη ενυδάτωση. Οι κόκκοι του κακάο είναι φανταστική πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών. <

Χρήση: Απλώστε στο πρόσωπο μετά το ξύρισμα και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα. Βοήθα στη μείωση της ερυθρότητας, θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 11,45
Brand Hawkins and Brimble
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:After Shave Balm 125ml
Βαθμολογία
After Shave Balm 125ml
After Shave Balm 125ml