ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004311
GEROVITAL

H3 Hyaluron C Anti-wrinkle Cream Night Care 50ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
11,70 €
Aπό τη σειρά με Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη C της Gerovital, η κρέμα νύχτας περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν την αναγέννηση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυσης, μετριάζει τις ρυτίδες και αποτρέπει την εμφάνιση νέων ρυτίδων.
Το καθαρό υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά τα υδατικά αποθέματα του δέρματος εξασφαλίζοντας μια ενυδατική μεμβράνη που ισορροπεί την απώλεια νερού από μέσα, ενώ το λιποσωμικό υαλουρονικό οξύ διεισδύει στο εσωτερικό της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας την πλήρωση των ρυτίδων από μέσα. Η συνεργική δράση μεταξύ του Sepilift DPHP®, των λιποσωμάτων με τη βιταμίνη C και τη νιασιναμίδη διεγείρει την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, παρέχοντας μακροχρόνιες επιπτώσεις κατά της ρυτίδωσης.
Το κοκτέιλ βιταμινών που σχηματίζεται από τη λιποσωμική βιταμίνη C, τη νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) και τη βιταμίνη Ε, εξουδετερώνει τις οξειδωτικές αντιδράσεις και συμβάλλει στην αναγέννηση του τόνου και στην νεανική εμφάνιση του δέρματος. Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και ντεκολτέ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 11,70
Brand GEROVITAL
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:H3 Hyaluron C Anti-wrinkle Cream Night Care 50ml
Βαθμολογία
H3 Hyaluron C Anti-wrinkle Cream Night Care 50ml
H3 Hyaluron C Anti-wrinkle Cream Night Care 50ml