ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004372
BIORGANIC

Sweet Almond Oil 100ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7,70 €
Είναι ένα πολυχρηστικό έλαιο που απορροφάται άμεσα, καταπραΰνει, θρέφει και μαλακώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας τις ρυτίδες. Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα που το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι πλούσιο σε Λιπαρά οξέα Ω 3 & 6 , βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Περιέχει ανόργανα άλατα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και γλυκοζίδια και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Το αμυγδαλέλαιο θεωρείται ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των βασικών ελαίων που συμβάλει στη διατήρηση των όμορφων και λαμπερών μαλλιών και τονώνει την ανάπτυξή τους.

Το έλαιο αμυγδάλου χάρη στις εξαιρετικές διεισδυτικές ιδιότητές του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αραίωση (κατά 100%) σαν έλαιο βάσης, αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στην αποτροπή δημιουργίας ρυτίδων & λεπτών γραμμών έκφρασης.

Επειδή δεν ερεθίζει το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε εξαιρετικά ευαίσθητες επιδερμίδες. Ανακουφίζει από φαγούρες, εκζέματα, δερματίτιδες, πόνους, ξηρότητα και φλόγωση.

Χρήση:

Ιδανικό για ξηρό δέρμα και εύθραυστα νύχια. Τρέφει και τονώνει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται σαν βάση για τη διάλυση των αιθέριων ελαίων.
Η χρήση λαδιού μετά το μπάνιο διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα και έτσι το δέρμα μας παραμένει πάντα ενυδατωμένο. Ιδανικό και για τα μωρά μετά από κάθε αλλαγή πάνας του μωρού σας για πρόληψη των συγκαυμάτων. Επίσης πολύ ευεργετικό και χαλαρωτικό για τα μωρά αποδεικνύεται και το μασάζ με αμυγδαλέλαιο εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας και μανταρινιού.
Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε λίγες σταγόνες και κάνετε απαλό μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.
Ενυδατώστε το σώμα σας μετά το μπάνιο. Απλώστε λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών. Απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ και θρέφει τις βλεφαρίδες.
Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 7,70
Brand BIORGANIC
Ανάγκη Ενυδάτωση, Λεπτές γραμμές/ Ρυτίδες/ Πρόληψη
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Sweet Almond Oil 100ml
Βαθμολογία
Sweet Almond Oil 100ml
Sweet Almond Oil 100ml