ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004774
HOLIKA HOLIKA

Aloe Soothing Essence Skin Care Special Kit

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
21,95 €
Το σετ φροντίδας του δέρματος περιέχει:

Aloe Soothing Essence 98% Toner 50ml: Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αποκαθιστά τη φρεσκάδα και την απαλότητα της, έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, χαρίζει ομαλή και μεταξένια εμφάνιση. Καθαρίζει το δέρμα των νεκρών κυττάρων, βοηθά τα θρεπτικά συστατικά να διεισδύσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων. Η ελαφριά υφή απορροφάται γρήγορα και σχεδόν αμέσως τονώνει την ερυθρότητα και τη μικρή φλεγμονή.

Aloe Soothing Essence 90% Γαλάκτωμα 50ml: Αποκαθιστά τη φρεσκάδα και την απαλότητα του δέρματος. Βελτιώνει την υφή του δέρματος δίνοντάς του μια ομαλή και μεταξένια εμφάνιση. Αποκαθιστά την ισορροπία των αδένων σμήγματος και του επιπέδου υγρασίας του δέρματος.

Aloe Soothing Essence 80% Moist Cream 20ml: Ενυδατώνει και θρέφει πλούσια την επιδερμίδα, αποκαθιστά τη φρεσκάδα και την απαλότητα της. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, χαρίζει ομαλή και μεταξένια εμφάνιση. Η ενυδατική κρέμα προσώπου έχει ιδιότητες ψύξης, οι οποίες επιβραδύνουν αποτελεσματικά τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος. Απορροφάται αμέσως και αφήνει ένα αόρατο προστατευτικό φράγμα, το οποίο διατηρεί την υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σετ φροντίδας του δέρματος είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρήση:

Toner: Εφαρμόστε το σε βαμβάκι και σκουπίστε απαλά το δέρμα του προσώπου.

Γαλάκτωμα: Εφαρμόστε γαλάκτωμα στο δέρμα με μαλακές κινήσεις μασάζ μετά τη χρήση του toner.

Κρέμα: Εφαρμόστε στο δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 21,95
Brand HOLIKA HOLIKA
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Aloe Soothing Essence Skin Care Special Kit
Βαθμολογία
Aloe Soothing Essence Skin Care Special Kit
Aloe Soothing Essence Skin Care Special Kit