ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
● Έχετε ενεργοποιήσει την διαδικασία αποστολής ενός box σαν δώρο. Δεν έχετε όμως καθορίσει το box το οποίο θα δωρίσετε. Θα πρέπει να επιλέξετε από το menu την επιλογή BOX και από εκεί, αφού επιλέξετε το box που επιθυμείτε να δωρίσετε, προχωρήστε με την επιλογή ΚΑΝ`ΤΟ ΔΩΡΟ.

● Η παραγγελίας σας δεν πρέπει να περιέχει άλλα προϊόντα εκτός από το box που θα επιλεγεί.
● Να θυμάστε ότι στην οθόνη του CHECKOUT δεν πρέπει να ξεχάσετε να συμπληρώσετε την διεύθυνση αποστολής (είναι η διεύθυνση του παραλήπτη του δώρου σας), η οποία θα πρέπει να είναι διαφορετική από την διεύθυνση τιμολόγησης (η οποία είναι η δική σας διεύθυνση).

Box Δώρο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κωδικός προϊόντος:
cherry_box_card
0,00 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ποια γυναίκα δε θα ενθουσιαζόταν αν εμφανιζόταν στην πόρτα της ένα πανέμορφο κουτί γεμάτο με 6-8 προϊόντα περιποίησης; Καμία! Γι’ αυτό και το Cherrybox είναι το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας. Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα σου, την αδερφή σου, τη νονά σου ή την κολλητή σου!

Ένα διαφορετικό δώρο, που δε θα αφήσει ασυγκίνητη καμία γυναίκα!

  1. Επιλέξτε το σχέδιο της κάρτας που θέλετε να παραλάβει το αγαπημένο σας πρόσωπο
  2. Συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του παραλήπτη του δώρου
  3. Πατήστε Προσθήκη στο Καλάθι και ακολουθήστε τα βήματα για την Ολοκλήρωση της παραγγελίας σας
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας*, *, η παραλήπτρια του δώρου θα λάβει ένα email από εμάς, ενημερώνοντάς την για το δώρο που της έχετε κάνει, τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας.

*Μπορείτε να επιλέξετε και Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, ωστόσο δεν προτείνεται για τη συγκεκριμένη συναλλαγή, καθώς θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση 6€ σε εσάς προκειμένου να έρθει ο διανομέας της courier, να σας παραδώσει την απόδειξη πληρωμής και να πληρωθεί.

Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Box Δώρο
Βαθμολογία

Μοιραστείτε το

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ