ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands

THE HUMBLE CO

THE HUMBLE CO
Η The Humble Co. είναι μία σουηδική εταιρεία που κατασκευάζει οδοντόβουρτσες υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενο μπαμπού. Η σύλληψη της ιδέας, ο σχεδιασμός και η παραγωγή του προϊόντος γίνεται υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη οδοντιάτρων.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να κατασκευάσει υψηλής ποιότητας οδοντόβουρτσες για ενήλικες και παιδιά τασσόμενη ενάντια στη χρήση της πλαστικής οδοντόβουρτσας. Πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια πλαστικές οδοντόβουρτσες καταναλώνονται κάθε χρόνο – οι περισσότερες καταλήγουν ως απόβλητα στη γη και τους ωκεανούς.

Επιπλέον, η The Humble Co. θέλει να βελτιώσει την στοματική υγεία των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε οδοντική φροντίδα. Έχουν βρει αξιόπιστους και έγκυρους οργανισμούς με τους οποίους μοιράζονται το ίδιο όραμα για μία κοινωνία όπου κανένας δεν θα ζει χωρίς τα πιο βασικά μέσα πρόληψης των οδοντικών παθήσεων. Κάθε Humble Brush που πωλείται βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη να συμμετέχουν σε προγράμματα προληπτικής φροντίδας στοματικής υγείας. Brand Website
Περισσότερα Λιγότερα