ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
008308
CATRICE

ICONails Gel Lacquer 10ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
As low as 3,39 €
Διαρκεί έως και 7 ημέρες - χωρίς top coat!
Η πρωτοποριακή φόρμουλα στο βερνίκι νυχιών εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα λαμπερού τζελ και μεγάλη αντοχή στα νύχια. Χάρη στην τεχνολογία GLOSS SEAL'RTM GLOSS, τα βερνίκια νυχιών έχουν ένα εκπληκτικά λαμπερό τελείωμα.
Το σύμπλεγμα shock-shield, καλύπτει τα νύχια με μια ανθεκτική στρώση βερνικιού που διατηρεί την λάμψη του και προλαμβάνει το σπάσιμο ή το ξεφλούδισμα.
Τα ICONails Gel Βερνίκια είναι εμπλουτισμένα με λάδι Acai, το οποίο θρέφει τα φυσικά νύχια, ενυδατώνει και προσφέρει ελαστικότητα. Έντονη απόδοση χρώματος και περιποίηση σε ένα προϊόν! Είναι απαλλαγμένα από μικρο-πλαστικά σωματίδια, vegan, και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Συμβουλή ομορφιάς
Το έλαιο Acai είναι γνωστό για τη θρέψη και την υψηλή λάμψη που προσφέρει, καθώς και την ενυδατική και αναπλαστική του δράση.

Η συσκευασία του είναι ιδιαίτερα πρακτική: Το λεπτό, στρογγυλό καπάκι και το επαγγελματικό του πινέλο επιτρέπει ιδιαίτερα απλή και ακριβή εφαρμογή. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί ακριβώς στη σωστή δοσολογία, χωρίς να δημιουργεί ραβδώσεις.
Για ένα τέλειο μανικιούρ, εφαρμόστε δύο στρώσεις από το βερνίκι στα νύχια για να επιτευχθεί η επιθυμητή ένταση του χρώματος.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Brand CATRICE
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:ICONails Gel Lacquer 10ml
Βαθμολογία
ICONails Gel Lacquer 10ml
ICONails Gel Lacquer 10ml