ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004037
CHILDS FARM

Oatderm Wash 250ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
12,50 €

Βρεφικό σαπούνι σχεδιασμένο για να καθαρίζει απαλά ακόμα και το πιο ξηρό και κνησμώδες δέρμα. Η βρώμη, πλούσια σε Β-γλυκάνη και μοναδική πηγή αβενανθραμίδων (ιδιαίτερη ομάδα αντιοξειδωτικών), συμβάλλει -κλινικά αποδεδειγμένα- στην καταπράυνση και διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του ευαίσθητου δέρματος.

Ειδικά σχεδιασμένο για ξηρές και κνησμώδεις επιδερμίδες
Με εκχύλισμα βρώμης, κατάλληλης για τη θρέψη του δέρματος
Φυσικοί παράγοντες καθαρισμού από καλαμπόκι και καρύδα
Χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, τεχνητά χρώματα, πετρέλαιο και φορμαλεΰδη
Το βρεφικό μας σαπούνι κάνει το ντους ή το μπάνιο του μωρού σας παιχνίδι! Χωρίς προβλήματα και εξαιρετικά γρήγορο! 

Ρουτίνα μπάνιου:


Τα παιδιά χρειάζονται απαραίτητα, στην καθημερινότητά τους, να έχουν ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι καθώς και να ασχοληθούν με πράγματα που τα ευχαριστούν. Ταυτόχρονα όμως, χρειάζονται απαραίτητα και κάποιες ρουτίνες, όπως ο ύπνος, το φαγητό, το μπάνιο, που τα βοηθούν να μπουν σε μια τάξη, αλλά και να μειώσουν το χάος, την ένταση και την κούραση της καθημερινότητας. Οι ρουτίνες αυτές τους δημιουργούν κάποιες συνήθειες, οι οποίες λειτουργούν καθησυχαστικά για τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά περιγράφονται συχνά ως “ άνθρωποι της συνήθειας”, επειδή οι επαναλήψεις, οι ρουτίνες, η γνώση αυτού που πρόκειται να συμβεί, ενισχύουν τα συναισθήματα της ασφάλειας και εμπιστοσύνης.
Οδηγίες εφαρμογής: Απλώς ρίξτε το σαπούνι στα χέρια και κάντε μασάζ με τον φρουτώδη αφρό σε όλο το σώμα. Μετά ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 12,50
Brand CHILDS FARM
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Oatderm Wash 250ml
Βαθμολογία
Oatderm Wash 250ml
Oatderm Wash 250ml