ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands

DR. BOTANICALS

DR. BOTANICALS
Η Dr Botanicals είναι η εταιρεία πίσω από την πολυτελή σειρά καλλυντικών Dr Botanicals, τα φανταστικά προϊόντα Organic and Botanic και την 100% φυσική σειρά, Apothecary by Dr Botanicals.

Το πρόσωπο πίσω από το brand λέγεται Richard Walker. Ο πατέρας του ήταν χημικός στο επάγγελμα, ο οποίος το 1958 εφτιαχνε πρωτοποριακές μεθόδους περιποίησης της επιδερμίδας, και παράλληλα βοηθούσε τους ανθρώπους στην τοπική κονωνία. Ο Richard, εμπνευσμένος από τον πατέρα του, ξεκίνησε το 2011 να ακολουθεί τα βήματα του και ξεκίνησε το δικό του ταξίδι στον κόσμο της περιποίησης και των καλλυντικών.

Το όνομα προέρχεται από πολλές πηγές: από την όμορφη ανιψιά του που ήθελε να ακολουθήσει τον Vegan τρόπο ζωής, από μία ιδιοφυία ξάδελφό του ο οποίος ήταν χορτοφάγος και κατά της κακοποίησης των ζώων και μία οικογένεια η οποία είχε προσβληθεί από ανίατη ασθένεια. Όλα αυτά, προέτρεψαν τον Richard στο να δημιουργήσει μια μοναδική φυσική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, την Dr Botanicals.

Στην Dr Botanicals πιστεύουν σε ένα πιο ανθρώπινο, πιο στοργικό κόσμο. Υπάρχουν νέοι τρόποι για να κάνουμε πράγματα, να δημιουργούμε. Η Vegan οδός όσο αφορά την περιποίηση του δέρματος είναι σημαντική σε σχέση με την προστασία του πλανήτη μας, είναι το σημείο εκκίνησης για μια νέα φιλοσοφία.

Τα προϊόντα περιέχουν τα καλύτερα φυτικά συστατικά από όλο τον κόσμο με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ποικιλίες των τριαντάφυλλων από το Μαρόκο και των πορτοκαλιών από την Ιαπωνία είναι γεμάτες με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Τα χρησιμοποιούν για να σας προσφέρουν προϊόντα χωρίς τοξίνες, βασισμένα στα Αμερικανικά standards της φόρμουλα EWG VERIFIEDTM .

Η σειρά Apothecary εισάγει ένα νέο πρότυπο στην περιποίηση της επιδερμίδας: τα φρέσκα συστατικά. Οι ειδικοί της Dr Botanicals έφεραν σε επαφή την επιστήμη με τις υπερ-τροφές (superfoods) για να δημιουργήσουν καινοτόμα, φυσικά, οικολογικά και vegan-friendly προϊόντα. Όλη η σειρά είναι απαλλαγμένη από parabens, συντηρητικά, συνθετικά αρώματα και δεν δοκιμάζεται με κανένα τρόπο σε ζώα. Τα Apothecary by Dr Botanicals αποτελούν την επιλογή της νέας γενιάς που αναζητά τη φυσική και ταυτόχρονα αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας. Brand Website
Περισσότερα Λιγότερα
We can't find products matching the selection.