ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
012905
MR. WONDERFUL

Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Special Price 22,46 € Regular Price 24,95 €
Μεγάλο ημερολόγιο από την Mr. Wonderful - Dream big!
Ξέρεις ότι θα είναι μια καλή χρονιά αφού θα την οργανώσεις στο νέο σου, καταπληκτικό ημερολόγιο! Μπορείς να οργανώσεις ξεχωριστά την κάθε εβδομάδα από τον Ιανουάριο ως και τον Δεκέμβριο του 2024. Το σπιράλ ημερολόγιό σου έρχεται με διαχωριστή ανά μήνα, μια σελίδα με αυτοκόλλητες post-it σημειώσεις, έναν πλαστικό χάρακα που λειτουργεί κ ως σελιδοδείκτης, 8 σελίδες με διακοσμητικά αυτοκόλλητα και μια εσωτερική θήκη για να αποθηκεύεις φύλλα που δε θέλεις να χάσεις.
Επιπλέον, μέσα στις 164 σελίδες του θα βρεις illustrated ημερήσιες και εβδομαδιαίες παρακινητικές φράσεις, μια σελίδα για να γράψεις τα προσωπικά σου στοιχεία, κενό χώρο για να καταχωρείς τις επαφές σου, οργανόγραμμα, φύλλο για το ετήσιο μπάτζετ σου, έξτρα σελίδες για διάφορες σημειώσεις και ημερολόγιο του 2024 & 2025. Wow!
Φυσικά και δεν τελειώνει εδώ η μαγεία του! Στους μηνιαίους διαχωριστές του θα βρεις illustrated περιεχόμενο όπως σταυρόλεξα, διαγράμματα που θα σε διευκολύνουν στο να πάρεις αποφάσεις, πεδία για να σημειώνεις τις ατάκες από τις αγαπημένες σου σειρές ή βιβλία που θέλεις να θυμάσαι και το καλύτερο; Είναι όλο από χαρτί 100gsm επομένως ό,τι στυλο και να χρησιμοποιείς δε θα βρεις σημάδια και ανεπιθύμητους λεκέδες από μελάνι.

Συνοπτικό περιεχόμενο ημερολογίου: 164 σελίδες σε χαρτί 100 gsm, με πιστοποίηση FSC
Παρακινητικές φράσεις καθημερινά
Διαχωριστικά tabs για κάθε μήνα
Σπιράλ δέσιμο
Κλείσιμο με λάστιχο
Εσωτερική θήκη από χαρτόνι
Εσωτερικός χάρακας από χαρτόνι
8 φύλλα αυτοκόλλητων
Χρονοδιαγράμματα
Μηνιαία Ημερολόγια
Σελίδα για καταχώρηση επαφών
Πίνακες αποταμίευσης
Planner προγραμματισμού στην αρχή κάθε μήνα
Αυτοκόλλητες post-it σημειώσεις με σχέδια
Παιχνίδια και σταυρόλεξα
Super fun φράσεις
Προεπισκόπηση ημερολογίου 2024-2025
Διαστάσεις: 21.6*24.6 cm.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 24,95
Special Price 22,46
Brand MR. WONDERFUL
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024
Βαθμολογία
-10%
Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024
Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024 Dream big Εβδομαδιαίο Extra Large office-style Ημερολόγιο 2024