ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
012555
Beauty of Joseon

Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
23,40 €
Το Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum (SPF 50+ PA++++) είναι ένας καθημερινός αντιηλιακός ορός με υψηλή προστασία και λεπτόρευστη υφή.Η Beauty of Joseon δημιούργησε ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματική αντηλιακή προστασία χωρίς τα τυπικά μειονεκτήματα του αντηλιακού. Για την δημιουργία του αντιηλιακού επιλέχθηκε το ginseng, ένα βασικό συστατικό στις συνθέσεις των προϊόντων Hanbang, πλούσιο σε σαπωνίνη, με πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη, που βοηθά στη βελτίωση των ρυτίδων και θρέφει το δέρμα.
Η μοναδική φόρμουλα ορού χωρίς επιφανειοδραστικές ουσίες απορροφάται εύκολα από το δέρμα, προσφέροντας αίσθηση αναζωογόνησης και απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UV. Η ενυδατική φόρμουλα του ορού αφήνει ένα ενυδατικό τελείωμα με αίσθηση φρεσκάδας. Δεν αλλοιώνει το μακιγιάζ, δεν αφήνει white cast και δεν είναι κολλώδες. Το αντιηλιακό απορροφάται εύκολα και παρέχει απαλό αποτέλεσμα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς να καταπονεί το δέρμα.
Βασικά συστατικά:
Εκχύλισμα τζίνσενγκ 30%: Το ginseng είναι πλούσιο σε σαπωνίνες παρέχοντας γρήγορα υγρασία στο δέρμα και το διατηρώτας την υγρασία αυτή βαθιά μέσα στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα ένα υγιές δέρμα.Συγκεκριμένα, τα μούρα ginseng και τα εκχυλίσματα κόκκινου ginseng αναμεμειγμένα με εκχύλισμα ginseng έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε σαπωνίνη από τη γενική ρίζα ginseng, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά για την αντιγήρανση και τη βελτίωση των ρυτίδων.
Νιασιναμίδη 2%: Η νιασιναμίδη είναι μια υδατοδιαλυτή ομάδα του συμπλέγματος βιταμινών Β που είναι αποτελεσματική στη βελτίωση της μελάγχρωσης. Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας λιπαρότητας και υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την υφή του δέρματος και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Χρήση: Πατήστε την αντλία και πάρτε μια γενναιόδωρη ποσότητα και εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 23,40
Brand Beauty of Joseon
Ανάγκη Ενυδάτωση
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml
Βαθμολογία
Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml
Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml Ginseng Moist Sun Serum SPF 50+ PA++++ 50ml