ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
013767
COSNATURE

MEN - 3in1 Shower-Shampoo 200ml

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
4,60 €
Αναζωογόνηση και καθαρισμός για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά! Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μαλλιών! Το 3σε1 ανδρικό αφρόλουτρο και σαμπουάν της cosnature® με χούμουλο, φρεσκάρει και θρέφει τα μαλλιά και την επιδερμίδα!
Αφρόλουτρο: Η ισχυρή του φόρμουλα με βιολογικής καλλιέργειας χούμουλο, χαρίζει μια αναζωογονητική εμπειρία στο ντουζ αφήνοντας στην επιδερμίδα σας αίσθηση απαλότητας.
Τζελ Καθαρισμού: Τα απαλά συστατικά του καθαρίζουν την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους χωρίς να την ξηραίνουν.
Σαμπουάν: Ο συνδυασμός των ενεργών συστατικών του όπως το αλάτι Νεκράς Θάλασσας και το εκχύλισμα Bamboo θρέφουν τα μαλλιά και επαναφέρουν την λάμψη τους. Η απαλή του φόρμουλα είναι ιδανική ακόμα και για την ευαίσθητη, με ερεθισμούς επιδερμίδα.
Περιέχει:
Χούμουλος: Ο χούμουλος έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες και βιοφλαβονοειδή, που έχουν συσφικτικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, ο χούμουλος θεωρείται το ιδανικό ενεργό συστατικό που προωθεί την σύσφιξη της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για την φροντίδα ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας. Επιπλέον, ο χούμουλος είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές και δυναμωτικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται για την βελτίωση της δομής της επιδερμίδας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 4,60
Brand COSNATURE
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:MEN - 3in1 Shower-Shampoo 200ml
Βαθμολογία
MEN - 3in1 Shower-Shampoo 200ml
MEN - 3in1 Shower-Shampoo 200ml