ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
013831
MAD BEAUTY

Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
15,99 €
Εν αναμονή της ολοκαίνουργιας ταινίας δράσης της Disney το καλοκαίρι του 2024, μαζί με την 30ή επέτειο της αρχικής πρωτότυπης ταινίας The Lion King, νιώστε την αγάπη για αυτό το κλασικό animation και ταυτόχρονα νιώστε περήφανοι για την εμφάνισή σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια σειρά από απαραίτητα δώρα, για το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα ομορφιάς αλλά και περιποίησης μαλλιών εμπνευσμένα από μερικούς από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney!
Δημιουργήστε έναν κύκλο αυτοφροντίδας με εσάς και τους φίλους σας! Αυτό το σετ δώρου περιέχει μάσκες προσώπου εμπνευσμένες από την Disney The Lion King σε τέσσερα τυπωμένα σχέδια με τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας. Κάθε βιοδιασπώμενη μάσκα φύλλου περιέχει πραγματικά εκχυλίσματα φρούτων και είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για την καλυτερη ενυδάτωση του δέρματος.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 15,99
Brand MAD BEAUTY
Ανάγκη Ενυδάτωση, Θαμπή/ Κουρασμένη Επιδερμίδα
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs
Βαθμολογία
Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs
Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs Lion King Cosmetic Sheet Mask Collection 4pcs