ΚΑΛΑΘΙ
SHOP
BOX
BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All Brands
Κωδικός προϊόντος:
004185
DREAM DOTS

Spots Treatment

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
14,95 €
Ένα υπερ - απορροφητικό, διάφανο αυτοκόλλητο για την άμεση αντιμετώπιση της ακμής. Είναι 100% αδιάβροχο, μαλακό και πάρα πολύ λεπτό -σχεδόν αόρατο! Τοποθετείται επάνω στο σπυράκι σαν δεύτερο δέρμα και προσαρμόζεται τέλεια στις πτυχώσεις του.
Το Dream Dot κλειδώνει και απορροφά τις εκκρίσεις από το σπυράκι και δημιουργεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον με το ιδανικό pH, την ιδανική θερμοκρασία και τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για την ταχύτερη υποχώρηση της ακμής. Επίσης, μειώνεται ο πόνος που προκαλεί το σπυράκι, αφού οι απολήξεις των νεύρων προστατεύονται στο περιβάλλον που δημιουργεί το Dream Dot.

Τοποθετήστε το επάνω στο σπυράκι το βράδυ πριν κοιμηθείτε και μέχρι το πρωί θα έχει γίνει λευκό, αφού θα έχει απορροφήσει μέρος από το σπυράκι, η κοκκινίλα και ο ερεθισμός θα έχουν μειωθεί σημαντικά και το σπυράκι θα έχει υποχωρήσει και μικρύνει εντυπωσιακά.

Τρόπος χρήσης: Καθαρίστε το πρόσωπό σας και κυρίως το σημείο που θα τοποθετήσετε το Dream Dot, τοποθετήστε το επάνω στο σπυράκι και πιέστε με το δάκτυλό σας για 30 δευτερόλεπτα.
Το κάθε επίθεμα μένει 6-10 ώρες πριν το αλλάξουμε, οπότε προτιμήστε να το χρησιμοποιήσετε τη νύχτα, ή μία μέρα που θα μείνετε στο σπίτι.
Το κάθε κουτί περιέχει 24 επιθέματα.

Τα Dream Dot είναι εγκεκριμένα από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων), πιστοποιημένα από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές (CE Approved) και cruelty free (δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τιμή 14,95
Brand DREAM DOTS
Ανάγκη Ακμή/Σημάδια
Write Your Own Review
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ:Spots Treatment
Βαθμολογία
Spots Treatment
Spots Treatment